ПРИСТИГНА НОВ C3 AIRCROSS SUV

ОТКРИЈТЕ ГО НОВИОТ C3 AIRCROSS SUV, ВЕЌЕ ОД 16.190 €, СО ВКЛУЧЕН ПРОМОТИВЕН ПОПУСТ ОД 1.000 €

Новиот Citroën C3 Aircross SUV доаѓа со нов, понаметлив лик и повпечатлив карактер, со 70 комбинации за персонализација.

Просторна и функционална внатрешност, со исклучителна модуларност и багажен простор и до 520l.

Нов Citroën C3 Aircross SUV, Feel PureTech 110, веќе од 16.190 €, со вклучен промотивен попуст од 1.000 €:
–          Клима уред со полен филтер и активен јаглен
–          Citroën Connect Radio DAB 7″ display , BT, USB
–          LED дневни светла
–          Задни светла со 3D ефект
–          Помош при тргнување на нагорнина,
–          Темпомат со ограничувач на брзина
–          Автоматско заклучување на вратите и багажникот при стартување на возилото
–          Пакет Safety:(AFIL систем за предупредување за ненамерно преминување на коловозната линија, Coffee Break Alert, систем за препознавање на сообраќајни знаци за ограничување на брзина)
–          Наслон на задната клупа делив во однос 2/3-1/3

Новиот Citroën C3 Aircross SUV е дел од Citroën Advanced Comfort® програмата за сеопфатен пристап кон комфорот.

2 ГОДИНИ CITROËN ASSISTANCE
Помош на пат 24 часа на ден, седум дена во неделата низ цела Европа.

НОВ C3 AIRCROSS SUV, ДА ЖИВЕЕ СЛОБОДАТА!