ПОНУДА ЗА ЗИМСКА ДОПОЛНИТЕЛНА ОПРЕМА

Искористете ја понудата за зимска дополнителна опрема и поволноста за набавка и монтажа со промотивен попуст од 20%.

Сервисната акција важи до 31.01.2022 година и се однесува за набавка на дополнителна опрема, со вклучена сервисна услуга за монтажа.
Акцијата не се комбинира со лојалната картичка My Citroën или со други привилегии (промотивни попусти за правни и физички лица).
Назначените поволности важат само во овластената сервисна мрежа на Citroën.