Полесно до новиот Citroёn C3 Aircross

Полесно до новиот Citroёn C3 Aircross

Новиот компактен SUV Citroёn C3 Aircross, возило со најголем патнички простор и удобност во својата класа, модуларен, модерен и добро опремен:

Клима уред,
Дневни светла со LED
Мултифункционален волан во кожа,
6 воздушни перничиња
Connect Радио
7“ екран чувствителен на допир,
MP3 со Bluetooth и приклучок USB, AUX, 6 звучници,
Пакет сигурност: AFIL систем за предупредување за ненамерно преминување на коловозната линија, Coffee Break Alert, систем за препознавање на сообраќајни знаци за ограничување на брзина
Задни светла со 3D ефект
Патен компјутер

 СЕГА ЗА 140 € МЕСЕЧНО СО ПОВОЛНО ЛИЗИНГ ФИНАНСИРАЊЕ ПРЕКУ ШПАРКАСЕ ЛИЗИНГ ИЛИ
14.490 €.