НОВИОТ C5 AIRCROSS SUV

Добре дојдовте во Комфор класата,
во новиот SUV, Citroën C5 Aircross.

Најудобниот и најмодуларниот во својот сегмент, носител на програмата за сеопфатен пристап кон комфорот Citroën Advanced Comfort®,

со две ексклузивни иновации на Citroën:
– потпирање со Прогресивни хидраучични перничиња® и
– Advanced Comfort седишта.
Best in Class во делот зафатнина на багажен простор.
Вистински SUV од идна генерација со
20 технолошки уреди за помош во возењето и
6 технологии за поврзување.

Откријте го CITROËN C5 AIRCROSS SUV во понуда со промотивен попуст од 1.500 €, со богата опрема:

– Клима уред
– 8″ екран на допир и команди на волан,
– Аудио уред 2xUSB, Bluetooth и 6 HP,
– LED дневни светла, задни светла со 3D ефект и LED трето стоп светло
– Hill Start Assist – помош при тргнување по нагорнина,
– Темпомат со ограничувач на брзина
– 6 воздушни перничиња
– Пакет Safety: Active Safety Break (со сензор во горниот дел од ветробранското стакло), систем за предупредување за ненамерно преминување на коловозната линија, Coffee Break Alert, систем за препознавање на сообраќајни знаци за ограничување на брзина, систем за предупредување од опасност од судар),
– потпирање со Прогресивни хидраучични перничиња®
– три независни задни седишта со иста големина прилагодливи и преклопливи
…и многу повеќе.

Вистински SUV од Комфор класа, веќе од 19.990 €