НОВИОТ C5 AIRCROSS SUV ПОНУДА

ВПУШТИ СЕ ВО SUV АВАНТУРА
НА КОМФОРЕН НАЧИН

C5 Aircross SUV e вистински SUV од Комфор класа, најудобниот и најмодуларниот во својот сегмент.

Носител на ексклузивна иновација на Citroën – Потпирање со Прогресивни хидраучни перничиња®. Best in Class со зафатнина на багажен простор до 720l. Вистински SUV од идна генерација со 20 технолошки уреди за помош во возењето и 6 технологии за поврзување.

Впушти се во авантура со ексклузивна SUV понуда за

CITROËN C5 AIRCROSS SUV Live PureTech 130 HP, веќе од 221 € месечно*

– Клима уред
– 8″ екран на допир и команди на волан,
– Аудио уред 2xUSB, Bluetooth и 6 HP,
– LED дневни светла, задни светла со 3D ефект
– Помош при движење на нагорнини,
– Темпомат со ограничувач на брзина
– 6 воздушни перничиња
– Пакет Safety: Active Safety Break (со сензор на горниот дел на ветробранското стакло), систем за предупредување за ненамерно преминување на коловозната линија, Coffee Break Alert, систем за препознавање на сообраќајни знаци за ограничување на брзина, систем за предупредување од опасност од судирсистем за предупредување од опасност од судар,
– потпирање со Прогресивни хидраучични перничиња®
– три независни задни седишта со иста големина прилагодливи и преклопливи
…и многу повеќе.

 Сега за 22.190,
со вклучен попуст

+ ГРАТИС ПАКЕТ ПОНУДА**:
5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
СЕТ ЗИМСКИ ПНЕВМАТИЦИ
КАСКО ОСИГУРУВАЊЕ ЗА ПРВАТА ГОДИНА

 

Уживај во SUV авантура на комфорен начин.

Citroën C5 Aircross SUV е дел од  Citroën Advanced Comfort® програмата за сеопфатен пристап кон комфорот.

 *Пресметката се однесува за верзијата Citroën C5 Aircross SUV Live PureTech 130HP за 22.190EUR со вклучен промотивен попуст со финансиски лизинг преку Sparkasse leasing со учество 33,34% и рок на отплата на 84 месечни рати.

** Условите за гаранцијата се 2 години комерцијална гаранција + 3 години продолжена гаранција или изминати 60.000km.

Каско осигурување за првата година со франшиза од 500 € преку EUROLINK осигурување.

Гратис пакетот (продолжена гаранција, зимски гуми и каско за првата година) е валиден за сите возила нарачани до 31.12.2019 година.

Прикажаниот изглед на автомобилот е само за илустрација и не се однесува на дадените цени.