НОВИОТ C3 ПРИСТИГНА

НОВИОТ CITROËN C3 СО 97 КОМБИНАЦИИ ЗА ПЕРСОНАЛИЗАЦИЈА ПРИСТИГНА. ОТКРИЈ ГО ВО САЛОНИТЕ НА CITROËN МАКЕДОНИЈА. ЖИВОТОТ Е ПОУБАВ ВО БОЈА.

Искористи го промотивниот попуст од 1.000 за сите нивоа на опременост.

Новиот CITROËN C3, Feel PureTech 82, веќе за 11.690 € со вклучен попуст  од 1.000

– Клима-уред
– 5″ екран чувствителен на допир
– Дигитален аудио систем, Bluetooth®
– LED дневни светла
– Предни LED светла
– Задни LED светла со 3D ефект
– Помош при тргнување на нагорнина (Hill Assist)
– Предупредупредување за возачко невнимание
– Препознавање знаци за ограничување на брзина
– Предупредување за несакано преминување линија
– Coffee Break Alert (индикатор за пауза од долго возење)

Искористи ги можностите за финансирање, и тоа:
Во соработка со Sparkasse Leasing  – Финансиски лизинг за патнички возила
-со можност за бескаматно одложено плаќање на првата рата до 6 месеци:
Минимално учество 20% од бруто цената, рок на отплата до 72 месечни рати, каматна стапка 5.5 %
-без одложено плаќање на првата рата:
Минимално учество 20% од бруто цена, рок на отплата до 84 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

Во соработка со ПроКредит Банка – Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица
– 0% учество
– 5% фиксна каматна стапка за цел период, со возилото под залог
– 5,5% фиксна каматна стапка за цел период, со солемнизација на договор
– Максимум рок од 5 години
– 1% провизија за исплата
– 100% контролирани средства

Новиот Citroën C3 е дел од Citroën Advanced Comfort® програмата за сеопфатен пристап кон комфорот.

2 ГОДИНИ CITROËN ASSISTANCE
Помош на пат 24 часа на ден, седум дена во неделата низ цела Европа.

CITROËN ADVISOR
Оценете, објавете и споделете го вашето мислење за вашето Citroën возило или оставете коментар за вашето искуство при посета на Citroën центар при купување на ново возило или сервисирање на вашето возило. Оценките и мислењата се објавуваат на интернет страницата на Citroën.

Прикажаниот изглед на автомобилот е само за илустрација и не се однесува на дадените цени.