C3 ПОНУДА

CITROZËN

ВОЗЕТЕ CITROËN C3 БЕЗГРИЖНО И СМИРЕНО
СО НОВАТА CITROZËN ПОНУДА

Искористете ја ограничената понуда CITROZËN за возилата на лагер и возете Citroën C3.
Бидете комплетно сигурни и смирени и возете безгрижно со ПЕТ ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА со вклучена  АСИСТЕНЦИЈА И ПОМОШ НА ПАТ.
Понудата важи само за возилата на лагер до 31.12.2021 година.

Достапно и финансирање на лизинг со каматна стапка од само 4,5%преку Sparkasse Leasing.
Минимално учество 20 % (бруто)
Рок на отплата максимум 84 месеци
Трошок за обработка 1,5 % 

Репрезентативен пример:
Citroën C3 FEEL PureTech 82 S&S BVM, цена со вклучен попуст од 500 €: 13.490 €
Месечна рата: 174 €
Рок на отплата: 84 рати
Учество 20,74%: 2.797 €

Истакнете ја својата различност со Citroën C3 – градскиот миленик што го освежува урбаниот метеж со потенцијалот за персонализација: до 97 комбинации на надворешноста, 4 бои на покрив, 3 амбиенти на внатрешност и нови тркала.

Новиот Citroën C3 е дел од Citroën Advanced Comfort® програмата за сеопфатен пристап кон комфорот.