C3 AIRCROSS SUV ПОНУДА

Искористете ја понудата и намалените цени за сите верзии на Citroën C3 AIRCROSS SUV.

CITROËN C3 AIRCROSS SUV FEEL PureTech 110 S&S BVM6 од 19.990 €, со вклучен попуст од 2.300 €*!

Опремен со:

ABS, EBS, AFU, ESP, ASR системи за активна безбедност
Hill assist помош при тргнување на нагорнина
Темпомат и ограничувач на брзина
Предупредување за ненамерна промена на патна лента
Препознавање на сообраќајни знаци за ограничување на брзина
Coffee Break Alert систем за препознавање на замор
Централен LCD екран на инструмент табла
Автоматско заклучување на вратите и багажникот при возење (автоматски се деактивира при судир)
LED дневни светла
Задни LED светла со 3D ефект
Рачки на вратите во боја на каросеријата
Куќишта на надворешни ретровизори во сјајна црна боја
Црни прагови и заштита на крилата
Спојлер во боја на каросерија
Подигнато подвозје 17cm clearance
Патен компјутер

Електрични и греени надворешни ретровизори

Клима уред
CITROEN Connect Radio (7″ колор екран на допир, Bluetooth®, USB, AUX, 6 звучника)
DAB дигитален радио приемник опемник
… и многу повеќе

Контактирајте нѐ веднаш во најблиското продажно место или online и откријте ја понудата за сите модели на Citroën C3 AIRCROSS SUV.

*Цената се однесува на Citroën C3 Aircross SUV PureTech 110 S&S BVM6 и изразена во денари со вклучен попуст изнесува 1.235.382 денари. Сликата на моделот не е обврзувачка – за точниот изглед и понуда контактирајте го најблискиот продажен центар на Citroën Македонија.