Нова Business понуда од Citroёn

Нова Business понуда од Citroёn

Citroёn C3 Business, со бензински Pure Tech 82 или дизел мотор Blue HDi 75, одлично опремен

7” Touch Screen

Connect Radio, BluetoothR, USB, AUX
Mirror Screen
Автоматски клима-уред
6 воздушни перничиња
Пакет сигурност
LED дневни светла

 сега со можност за поволно лизинг финансирање преку Шпаркасе лизинг со каматна стапка од 4,9% и учество од само 10%.

Сите правни лица имаат право на поврат на ДДВ за возилата од гамата Citroёn Business.