НАЈЛЕСЕН ПАТ ДО НОВ АВТОМОБИЛ

Со PLAN C by Citroën, до Citroën C3 или Citroën C-ELYSEE

Го претставуваваме PLAN C by Citroën – најлесниот пат до нов автомобил.
Избери свој мал урбан, уникатен автомобил, ист како тебе,
CITROËN C3, веќе за 109 € месечно*
– Автоматски клима-уред
– 7″ екран чувствителен на допир
– Connect radio, Bluetooth, USB, AUX
– Mirror screen
– LED дневни светла
– Пакет сигурност: (AFIL систем за предупредување за ненамерно преминување на коловозната линија, Coffee Break Alert, систем за препознавање на сообраќајни знаци за ограничување на брзина),
…и многу повеќе.

Сега за 11.290 €,
со вклучен попуст*
+ ГРАТИС ПАКЕТ ОПРЕМА**:
СЕТ ЗИМСКИ ПНЕВМАТИЦИ
КАСКО ОСИГУРУВАЊЕ ЗА ПРВАТА ГОДИНА

Или просторна и удобна лимузина,
CITROËN C-ELYSÉE DIESEL, веќе за 119 € месечно*

– Мануелен клима-уред
– Radio, Bluetooth, USB
– Темпомат со ограничувач на брзина
– LED дневни светла
– Предни светла за магла
– 506 l багажен простор
…и многу повеќе.

Сега за 11.990 €,
со вклучен попуст*
+ ГРАТИС ПАКЕТ ОПРЕМА**:
СЕТ ЗИМСКИ ПНЕВМАТИЦИ
КАСКО ОСИГУРУВАЊЕ ЗА ПРВАТА ГОДИНА

Citroën C3 и Citroën C-Elysée се дел од   Citroën Advanced Comfort® програмата за сеопфатен пристап кон комфорот.

*Пресметката се однесува за верзиите:

– Citroën C3 Feel PureTech 82 за 11.290EUR со вклучен промотивен попуст со финансиски лизинг преку Sparkasse leasing со учество 35% и рок на отплата на 84 месечни рати.
– Citroën C-Elysée Feel HDi 92 за 11.990 EUR со вклучен промотивен попуст со финансиски лизинг преку Sparkasse leasing со учество 33.34% и рок на отплата на 84 месечни рати.

**Каско осигурување за првата година со франшиза од 500 € преку EUROLINK осигурување.
Гратис пакетот (зимски гуми и каско за првата година) е валиден за сите возила нарачани до 31.12.2019
година.
Прикажаниот изглед на автомобилот е само за илустрација и не се однесува на дадените цени.