Citroёn комерцијални возила способни да направат сѐ

Citroёn комерцијални возила способни да направат сѐ

Citroën ви нуди финансиски решенија прилагодени за вашиот бизнис кои гарантираат оптимална понуда за сите компании.

Во морето секојдневни обврски потребно е да се потпрете на професионалци кои може да направат сѐ што е потребно за да ги завршат работните задачи.

Такви се Citroёn комерцијалните возила, инспирирани од професионалци и наменети за професионалци.

Сега достапни со нова понуда на лизинг финансирање со каматна стапка од 4,9% и учество од само 10% преку Шпаркасе лизинг.

Сите правни лица имаат право на поврат на ДДВ за комерцијалните возила на Citroёn.