JUMPY COMBI ПОНУДА

ДОЈДИ ВИДИ ВОЗИ CITROËN JUMPY COMBI.
ОТКРИЈ ГИ ДОПОЛНИТЕЛНИТЕ ПОПУСТИ ЗА ВОЗИЛАТА НА ЛАГЕР
ИСКОРИСТИ 0 УЧЕСТВО при отплата на кредит или 0 РАТА и КАМАТА во првите 6 месеци при отплата на лизинг,
И ВОЗИ!

ИСКОРИСТИ ГИ ПОПУСТИТЕ И ДО 2.500 € ЗА ВОЗИЛАТА НА ЛАГЕР.

ИДЕАЛЕН ЗА ПАТУВАЊЕ НА ПОДОЛГИ ДЕСТИНАЦИИ СО НЕВЕРОЈАТЕН КОМФОР ЗА И ДО 9 ЛИЦА ВО ПАТНИЧКАТА КАБИНА.

ДОЈДИ ВИДИ ВОЗИ CITROËN JUMPY COMBI.

Избери од можностите за финансирање, и тоа:
Во соработка со Sparkasse Leasing  – Финансиски лизинг за патнички возила
-со можност за бескаматно одложено плаќање на првата рата до 6 месеци:
Минимално учество 20% од бруто цената, рок на отплата до 72 месечни рати, каматна стапка 5.5 %
-без одложено плаќање на првата рата:
Минимално учество 20% од бруто цена, рок на отплата до 84 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

Во соработка со ПроКредит Банка – Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица
– 0% учество
– 5% фиксна каматна стапка за цел период, со возилото под залог
– 5,5% фиксна каматна стапка за цел период, со солемнизација на договор
– Максимум рок од 5 години
– 1% провизија за исплата
– 100% контролирани средства

2 ГОДИНИ CITROËN ASSISTANCE
Помош на пат 24 часа на ден, седум дена во неделата низ цела Европа.

CITROËN ADVISOR
Оценете, објавете и споделете го вашето мислење за вашето Citroën возило или оставете коментар за вашето искуство при посета на Citroën центар при купување на ново возило или сервисирање на вашето возило. Оценките и мислењата се објавуваат на интернет страницата на Citroën.

Прикажаниот изглед на автомобилот е само за илустрација и не се однесува на дадените цени.