COLORTERAPIA ОД CITROËN СО C4 CACTUS

COLORTERAPIA ОД CITROËN СО C4 CACTUS

Елеганција, динамичност и персонализација со 31 можност за различни комбинации на надворешен изглед со новиот C4 Cactus

Иновативниот нов Citroën C4 Cactus со потпирање со Прогресивни хидраулични перничињатм за  гарантирана оптимална удобност во возењето, се наметнува со својот профил и надмена елеганција. Избери од 4 пакети на бои кои овозможуваат суптилна персонализација на магленките и на страничната заштита Airbump®, 9 бои на каросерија и 5 амбиенти на внатрешен простор, за да изгледа токму како што ќе замислиш.

Сега CITROËN C4 CACTUS DIESEL за 14.990 € во понуда со промотивен попуст од 2000 €, со богата опрема:

  • Клима уред
  • 7″ екран на допир
  • Аудио уред MP3, USB, Bluetooth
  • Команди на волан обложен во Bi-tone кожа со инсерти во хром
  • Предни светла за магла со осветлување на свиоци
  • LED предни и задни светла
  • Hill Start Assist
  • Регулатор со ограничувач на брзина

Citroen C3 Cactus е дел од  Citroën Advanced Comfort® програмата за сеопфатен пристап кон комфорот.

Побарај твоја персонализирана понуда веднаш!