COLORTERAPIA ОД CITROËN СО C3 И C3 AIRCROSS

Персонализација со 126 комбинации на бои за уникатен Citroën, ист како тебе

Креирај го твојот  Citroën C3 по твое: со или без Airbump® со избор на 2 бои на Airbump®, еднобоен или двобоен, со избор на 3 бои на покрив и 9 бои на каросерија – 36 можни комбинации на бои, 4 амбиенти на ентериер и твојот Citroën C3 ќе биде единствен, токму како тебе.

Ти треба повеќе простор, повеќе прилагодување, повеќе персонализација, тогаш  Citroën C3 Aircross  е создаден за тебе – со 8 бои на каросерија, 3 бои на покрив и 4 пакети бои, вкупно 90 комбинации на бои, како и 5 амбиенти на внатрешен простор тој ќе биде како ти ќе го замислиш.

Избери само твој CITROËN C3 за 10.890, или CITROËN C3 AIRCROSS SUV за 13.490, сега и двата модела со вклучен промотивен попуст и одлично опремени:

  • 7” Touch Screen
  • Клима-уред
  • Connect Radio, Bluetooth®, USB, AUX
  • Темпомат со ограничувач на брзина
  • LED дневни светла
  • Пакет сигурност..

…и многу повеќе.

Citroën C3 и C3 Aircross SUV се дел од  Citroën Advanced Comfort® програмата за сеопфатен пристап кон комфорот.

 

Побарај твоја персонализирана понуда веднаш!