COLOR YOU СО CITROËN C3

Избери свој мал урбан, уникатен автомобил, ист како тебе, со 33 комбинации на бои, 3 бои на покрив, 9 бои на каросерија, 11 системи за помош на пат.

CITROËN C3, Feel PureTech 82, веќе за 11.290 € со вклучен попуст*
– Автоматски клима-уред
– 7″ екран чувствителен на допир
– Connect radio, Bluetooth, USB, AUX
– Mirror screen
– LED дневни светла
– Пакет сигурност: (AFIL систем за предупредување за ненамерно преминување на коловозната линија, Coffee Break Alert, систем за препознавање на сообраќајни знаци за ограничување на брзина),
…и многу повеќе.
*Откриј го попустот за твојот модел

 2 ГОДИНИ CITROËN ASSISTANCE
Помош на пат 24 часа на ден, седум дена во неделата низ цела Европа.

 Citroën C3 е дел од  Citroën Advanced Comfort® програмата за сеопфатен пристап кон комфорот.

CITROËN ADVISOR
Оценете, објавете и споделете го вашето мислење за вашето Citroën возило или оставете коментар за вашето искуство при посета на Citroën центар при купување на ново возило или сервисирање на вашето возило. Оценките и мислењата се објавуваат на интернет страницата на Citroën.

Прикажаниот изглед на автомобилот е само за илустрација и не се однесува на дадените цени.