CITROËN JUMPY FURGON СО ОГРАНИЧЕНА ПОНУДА

CITROËN JUMPY FURGON СО ОГРАНИЧЕНА ПОНУДА

Искористете ја ограничената понуда за комерцијални возила на лагер до 31.12.2018, сега и до 2.000 € попуст и станете горд сопственик на Citroën Jumpy Furgon – мајстор за сé.

CITROËN JUMPY FURGON на кредит со
 0% УЧЕСТВО преку ПроКредит Банка со
ФИКСНА КАМАТНА СТАПКА од 5% и
рок на отплата до 5 ГОДИНИ.
Сега и со 2.000 ПОПУСТ ЗА ВОЗИЛА НА ЛАГЕР само до 31.12.2018 година.

Пресметка за кредит со 0% учество и 5 години отплата на моделот
Citroën Jumpy Furgon Club BlueHDi 95  L2H1
со клима уред
1.000 kg корисна носивост
6,1 m3 корисен волумен

РАТА 358фиксна за целиот период на отплата
ЦЕНА 16.093 € + ДДВ*со вклучен промотивен попуст за возила на лагер само до 31.12.2018 година.

*Сите правни лица имаат право на поврат на ДДВ за комерцијалните возила на Citroёn.