CITROËN JUMPER FURGON СО ОГРАНИЧЕНА ПОНУДА

CITROËN JUMPER FURGON СО ОГРАНИЧЕНА ПОНУДА

Искористете ја ограничената понуда за комерцијални возила на лагер до 31.12.2018, сега и до 3.500 € попуст и станете горд сопственик на Citroën Jumper Furgon – мајстор за сé.

CITROËN JUMPER FURGON на кредит со
0% УЧЕСТВО преку ПроКредит Банка со
ФИКСНА КАМАТНА СТАПКА од 5% и
рок на отплата до 5 ГОДИНИ.
Сега и со 3.500 ПОПУСТ ЗА ВОЗИЛА НА ЛАГЕР само до 31.12.2018 година.

Пресметка за кредит со 0% учество и 5 години отплата на моделот|
Citroën Jumper Furgon L1H1 2.0 BlueHDi 130 L1H1
со клима уред
1.140 kg корисна носивост
8 m3 корисен волумен

 РАТА 358фиксна за целиот период на отплата
ЦЕНА 16.093 € + ДДВ*со вклучен промотивен попуст за возила на лагер само до 31.12.2018 година.

*Сите правни лица имаат право на поврат на ДДВ за комерцијалните возила на Citroёn.