CITROËN C3 автомобил токму за тебе!

CITROËN C3 автомобил токму за тебе!

Ова е Citroën C3 инспириран од Марко, тој избра трендовски изглед, токму како него.

Избери и ти свој Citroën C3 од 36 можни комбинации на бои, секако богато опремен

7” Touch Screen
Connect Radio, BluetoothR, USB, AUX
Mirror Screen
Автоматски клима-уред
6 воздушни перничиња
Пакет сигурност
LED дневни светла.

СЕГА ЗА 99 € МЕСЕЧНО СО ПОВОЛНО ЛИЗИНГ ФИНАНСИРАЊЕ ПРЕКУ ШПАРКАСЕ  ЛИЗИНГ ИЛИ ЗА 10.890 €.