CITROËN C-ELYSÉE DIESEL за 120€ МЕСЕЧНО

CITROËN C-ELYSÉE DIESEL за 120€ МЕСЕЧНО

Елегантниот седан Citroёn C-Elysée Diesel богато опремен со:

7″ екран чувствителен на допир
Bluetooth©
Дигитален клима-уред
LED дневни светла
16” алуминиумски тркала
Електрични стакла назад
Cruise control/Speed limiter
Багажник 506l
Комбинирана потрошувачка 4,3l/100km

СЕГА ЗА 120 € МЕСЕЧНО СО ПОВОЛНО ЛИЗИНГ ФИНАНСИРАЊЕ ПРЕКУ ШПАРКАСЕ ЛИЗИНГ ИЛИ
12.990 €.