CITROËN C-ELYSÉE DIESEL ПОНУДА

Уште од создавањето на марката во 1919, скоро еден век, поимот комфор се поистоветува со Citroën.

Уживај во возењето со CITROËN C-Elysée и почувствувај ги придобивките на CONFORTERAPIA: поголема удобност, повеќе технологија, поголема заштеда.

Само за возилата на залиха, нудиме ограничена понуда:

CITROËN C-ELYSÉE DIESEL за 10.990 €

Kлима-уред
ABS+REF+AFU+ESP
LED дневни светла
Радио CD MP3
Cruise control/Speed limiter
Внатрешни инсерти во хром
Багажник 506l
Комбинирана потрошувачка 4,3l/100km

CITROËN C-Elysée е дел  Citroën Advanced Comfort® програмата за сеопфатен пристап кон комфорот