CITROËN BERLINGO FURGON СО ОГРАНИЧЕНА ПОНУДА

CITROËN BERLINGO FURGON СО ОГРАНИЧЕНА ПОНУДА

Искористете ја ограничената понуда за комерцијални возила на лагер до 31.12.2018, сега и до 3.500 € попуст и станете горд сопственик на Citroën Berlingo Furgon – мајстор за сé.

CITROËN BERLINGO FURGON на кредит со
0% УЧЕСТВО преку ПроКредит Банка со
ФИКСНА КАМАТНА СТАПКА од 5% и
рок на отплата до 5 ГОДИНИ.
Сега и со 3.500 ПОПУСТ ЗА ВОЗИЛА НА ЛАГЕР само до 31.12.2018 година.

Пресметка за кредит со 0% учество и 5 години отплата на моделот
Citroën Berlingo Furgon 1.6HDi 75 L1
со клима уред
781 kg корисна носивост
3,3 m3 корисен волумен
РАТА 236 € фиксна за целиот период на отплата
ЦЕНА 10.585 € + ДДВ*со вклучен промотивен попуст за возила на лагер само до 31.12.2018 година.

*Сите правни лица имаат право на поврат на ДДВ за комерцијалните возила на Citroёn.