C4 CACTUS – 100 ГОДИНИ КОМФОР

СЛАВИМЕ 100 ГОДИНИ CITROËN
ИНСПИРИРАНИ ОД ВАС

Веќе еден век, поимот комфор се поистоветува со Citroën, марка која нуди врвна технологија за комфор и ги надминува очекувањата за удобност во возењето. Првите обиди за хидропневматско потпирање датираат од 1944 и биле наменети за 2CV. Traction Avant е првото возило опремено со ова потпирање назад. GS е првиот автомобил кој овозможил достапност за широка употреба на хидропневматското потпирање. Модерен со својот изглед и паметен со неговата нагласена технологија, GS ја добил наградата за Автомобил на годината во 1971.
Комфорот и денес останува водечка мисла во Citroën, па така новиот C4 Cactus ја отелотворува програмата за сеопфатен пристап кон комфорот Citroën Advanced Comfort® . Тоа е првиот модел во Европа кој е опремен со потпирање со Прогресивни хидраулични перничиња® (и седишта Advanced Comfort, со што ефектот при возење како “лебдење над подлогата” е донесен на највисоко можно ниво.

Инспирирани од вас, подготвивме славеничка понуда за
CITROËN C4 CACTUS PureTech 110 S&S SVM Feel
со потпирање со Прогресивни хидраулични перничиња®
– Клима уред
– 7” touch screen
– Аудио уред со MP3, USB, BLUETOOTH*
– LED предни и задни светла
– HILL START ASSIST
– Управувач обложен со Bi-tone кожа
…. и многу повеќе.

 Сега за 14.490 € со вклучен попуст

+ ГРАТИС ПАКЕТ ОПРЕМА