C3 AIRCROSS SUV ПОНУДА

ДОЈДИ ВИДИ ВОЗИ CITROËN C3 AIRCROSS SUV.
ИСКОРИСТИ ГИ СПЕЦИЈАЛНИТЕ УСЛОВИ ЗА ФИНАНСИРАЊЕ И ОТПЛАЌАЈ НА ЛИЗИНГ ОД 2021 ГОДИНА
ИЛИ НА КРЕДИТ СО 0% УЧЕСТВО.

CITROËN C3 AIRCROSS SUV Feel PureTech 82 КС, сега за 14.490 € со вклучен попуст и гратис пакет дополнителна опрема* во вредност од 790 , за возила од лагер:
– Клима уред
– 7” touch screen
– Connect radio со MP3, USB, BLUETOOTH®
– LED дневни светла
– Мултифункционален кожен волан
– Пакет Safety: AFIL систем за предупредување  за ненамерно преминување на коловозната  линија, Coffee Break Alert, систем за препознавање на сообраќајни знаци за ограничување на брзина
– Помош при движење на нагорнини
…. и многу повеќе.

ВПУШТИ СЕ ВО SUV АВАНТУРА СО ПОВЕЌЕ ПРОСТОР, ПОВЕЌЕ МОЖНОСТИ, ПОВЕЌЕ ЗАШТЕДА.

*Вклучениот попуст изнесува 1.500 , а гратис пакетот дополнителна опрема во вредност од 790 се состои од 16” Matrix алуминиумски тркала, предни светла за магла и надолжни кровни носачи и важи за возила од лагер.

ДОЈДИ ВИДИ ВОЗИ CITROËN C3 AIRCROSS SUV.

Искористи ги можностите за финансирање, и тоа:

Во соработка со Sparkasse Leasing  – Финансиски лизинг за патнички возила
-со можност за бескаматно одложено плаќање на првата рата до 6 месеци:
Минимално учество 20% од бруто цената, рок на отплата до 72 месечни рати, каматна стапка 5.5 %
-без одложено плаќање на првата рата:
Минимално учество 20% од бруто цена, рок на отплата до 84 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

Во соработка со ПроКредит БанкаСпецијална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица
0% учество
– 5% фиксна каматна стапка за цел период, со возилото под залог
– 5,5% фиксна каматна стапка за цел период, со солемнизација на договор
– Максимум рок од 5 години
– 1% провизија за исплата
– 100% контролирани средства

Citroën C3Aircross SUV е дел од Citroën Advanced Comfort® програмата за сеопфатен пристап кон комфорот.

2 ГОДИНИ CITROËN ASSISTANCE
Помош на пат 24 часа на ден, седум дена во неделата низ цела Европа.

CITROËN ADVISOR
Оценете, објавете и споделете го вашето мислење за вашето Citroën возило или оставете коментар за вашето искуство при посета на Citroën центар при купување на ново возило или сервисирање на вашето возило. Оценките и мислењата се објавуваат на интернет страницата на Citroën.

Прикажаниот изглед на автомобилот е само за илустрација и не се однесува на дадените цени.