C3 AIRCROSS SUV ПОНУДА

ВПУШТИ СЕ ВО SUV АВАНТУРА
НА КОМФОРЕН НАЧИН

C3 Aircross SUV се истакнува со својот карактер на SUV полн со енергичност, оригиналност и свежина. Успешно комбинира компактен изглед однадвор со вистински корисен внатрешен простор, екстра модуларен и најголем во својата категорија. Подеднакво подвижен во град и на автопат, со 12 уреди за помош во возењето.

Впушти се во авантура со ексклузивна SUV понуда за
CITROËN C3 AIRCROSS SUV Feel PureTech 82 КС, веќе од 136 € месечно*

– Клима уред
– 7” touch screen
– Connect radio со MP3, USB, BLUETOOTH®
– LED дневни светла
– Мултифункционален кожен волан
– Пакет Safety: AFIL систем за предупредување  за ненамерно преминување на коловозната  линија, Coffee Break Alert, систем за препознавање на сообраќајни знаци за ограничување на брзина
– Помош при движење на нагорнини
…. и многу повеќе.

Сега за 13.690,
со вклучен попуст

+ ГРАТИС ПАКЕТ ПОНУДА**:
5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
СЕТ ЗИМСКИ ПНЕВМАТИЦИ
КАСКО ОСИГУРУВАЊЕ ЗА ПРВАТА ГОДИНА

Уживај во SUV авантура на комфорен начин.

Citroën C3 Aircross SUV е дел од  Citroën Advanced Comfort® програмата за сеопфатен пристап кон комфорот.

*Пресметката се однесува за верзијата Citroën C3 Aircross SUV Feel 1.2 PureTech 82КС за 13.690EUR со вклучен промотивен попуст со финансиски лизинг преку Sparkasse leasing со учество 33,34% и рок на отплата на 84 месечни рати.

** Условите за гаранцијата се 2 години комерцијална гаранција + 3 години продолжена гаранција или изминати 60.000 km.

Каско осигурување за првата година со франшиза од 500 € преку EUROLINK осигурување.

Гратис пакетот (продолжена гаранција, зимски гуми и каско за првата година) е валиден за сите возила нарачани до 31.12.2019 година.

Прикажаниот изглед на автомобилот е само за илустрација и не се однесува на дадените цени.