C3 AIRCROSS SUV – 100 ГОДИНИ АВАНТУРА

СЛАВИМЕ 100 ГОДИНИ CITROËN
ИНСПИРИРАНИ ОД ВАС

Авантурата е длабоко вкоренета во гените на марката Citroën. Уште во 1922, Citroën B2 Half-Track Model K1, бил еден од првите 5 моторни возила во историјата кое ја преминало Sahara во должина од 3500km. По оваа успешната авантура, следат Црната експедиција во 1924, со која е поминат целиот африкански континент, Жолтата експедиција во 1931, со која ќе се помине азискиот континент итн.
C3 Aircross SUV со карактеристичниот стил на каросеријата, е погоден за секаде, со моќен и авантуристички став. На љубителите на авантурите им нуди ново искуство преку неговиот карактер на SUV и технологија Grip Control која овозможува прилагодување на влечната сила во зависност од подлогата и условите на патот.

 Инспирирани од вас, подготвивме славеничка понуда за
CITROËN C3 AIRCROSS SUV Feel PureTech 82
– Клима уред
– 7” touch screen
– Connect radio со MP3, USB, BLUETOOTH®
– LED дневни светла
– Мултифункционален кожен волан
– Пакет сигурност
– Hill start assist
…. и многу повеќе.

Сега за 13.490 € со вклучен попуст
+ ГРАТИС ПАКЕТ ОПРЕМА

Citroën C3 Aircross SUV е дел од  Citroën Advanced Comfort® програмата за сеопфатен пристап кон комфорот.