C3 – 100 ГОДИНИ ПЕРСОНАЛИЗАЦИЈА

СЛАВИМЕ 100 ГОДИНИ CITROËN
ИНСПИРИРАНИ ОД ВАС

Citroën уште од  1930 година, на возачите им овозможувал да ги персонализираат “pilot” тркалата кај нивниот Traction Avant во црвена, жолта или зелена боја.
Денес Citroën C3 е вистински предводник на марката кога станува збор за персонализација. Изберете Citroën C3: со или без Airbump® со избор на 2 бои на Airbump®, еднобоен или двобоен, со избор на 3 бои на покрив и 9 бои на каросерија – 36 можни комбинации на бои, 4 амбиенти на ентериер.

Инспирирани од вас, подготвивме славеничка понуда за
CITROËN C3 Feel PureTech 82
со 36 комбинации за персонализација
– Автоматски клима уред
– 7” touch screen
– Connect radio, Bluetooth, USB, AUX
– Mirror screen
– LED дневни светла
– Пакет сигурност
…. и многу повеќе.

Сега за 10.990 € со вклучен попуст
ГРАТИС ПАКЕТ ОПРЕМА

Citroën C3 е дел од  Citroën Advanced Comfort® програмата за сеопфатен пристап кон комфорот.