C-ELYSÉE DIESEL ПОНУДА

ВЛЕЗЕТЕ ВО СВЕТОТ НА КОМФОРОТ СО CITROËN C-ELYSÉE.

CITROËN C-ELYSÉE Diesel*, Feel  BlueHDi 100, веќе од  13.600€.

– Клима уред
– Дневни светла со LED,
– Предни светла за магла,
– Радио со 7″ екран чувствителен на допир, МP3 USB, Bluetooth, Mirror Link и команди под управувач
– Патен компјутер
–  Темпомат со ограничувач на брзина
– Автоматско заклучување на вратите и багажникот при стартување на возилото
– Делива клупа назад 2/3 со 1/3, со три потпирачи за глава,
– 506l багажен простор.

*ОГРАНИЧЕНА КОЛИЧИНА ВОЗИЛА.

Citroën C-ELYSÉE е дел од Citroën Advanced Comfort® програмата за сеопфатен пристап кон комфорот.

2 ГОДИНИ CITROËN ASSISTANCE
Помош на пат 24 часа на ден, седум дена во неделата низ цела Европа.