C-ELYSÉE – 100 ГОДИНИ ЛИМУЗИНИ

СЛАВИМЕ 100 ГОДИНИ CITROËN
ИНСПИРИРАНИ ОД ВАС

Враќајќи се во времето, Citroën создал многу лимузини со троделна каросерија. На пример, Traction Avant, со заден багажник кој го удвојува капацитетот на багажниот простор.
Денешен претставник на современите лимузини е Citroën C-Elysée, познат по својата удобност и просторност. Комплетно во склад во однос на стилот и опременоста, се истакнува како привлечен избор во гамата на Citroën за клиенти кои бараат модерен седан, прифатлив за буџетот.

Инспирирани од вас, подготвивме славеничка понуда за
CITROËN C-ELYSÉE Shine PureTech 82
со 506l багажен простор
– Дигитален клима уред
– Радио со екран на допир
– Bluetooth, USB, AUX
– Mirror Link
– LED дневни светла
… и многу повеќе.

 Сега за 10.990 € со вклучен попуст
ГРАТИС ПАКЕТ ОПРЕМА

Citroën CElysée е дел од  Citroën Advanced Comfort® програмата за сеопфатен пристап кон комфорот.