C3 ПОНУДА

ДОЈДИ ВИДИ ВОЗИ CITROËN C3.
ИСКОРИСТИ ГИ СПЕЦИЈАЛНИТЕ УСЛОВИ ЗА ФИНАНСИРАЊЕ И ОТПЛАЌАЈ НА ЛИЗИНГ ОД 2021 ГОДИНА
ИЛИ НА КРЕДИТ СО 0% УЧЕСТВО.

CITROËN C3, Feel PureTech 82, веќе за 11.490 € со вклучен попуст и гратис пакет дополнителна опрема во вредност од 660 €*
– Автоматски клима-уред
– 7″ екран чувствителен на допир
– Connect radio, Bluetooth, USB, AUX
– Mirror screen
– LED дневни светла
– Пакет сигурност: (AFIL систем за предупредување за ненамерно преминување на коловозната линија, Coffee Break Alert, систем за препознавање на сообраќајни знаци за ограничување на брзина),
…и многу повеќе.
* Вклучениот попуст изнесува 1.000 €, а гратис пакетот дополнителна опрема во вредност од 660 € се состои од Airbump® Black, тркалa со раткапни 3D Steel & Style 16” и предни светла за магла.
Можевме да направиме еден Citroën C3, но направивме 36 различни. Избери од 36 комбинации за персонализација, 3 бои на покрив, 9 бои на каросерија, со или без Airbump® , 2 бои на Airbump®.

ДОЈДИ ВИДИ ВОЗИ CITROËN C3

Искористи ги можностите за финансирање, и тоа:

Во соработка со Sparkasse Leasing  – Финансиски лизинг за патнички возила
-со можност за бескаматно одложено плаќање на првата рата до 6 месеци:
Минимално учество 20% од бруто цената, рок на отплата до 72 месечни рати, каматна стапка 5.5 %
-без одложено плаќање на првата рата:
Минимално учество 20% од бруто цена, рок на отплата до 84 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

Во соработка со ПроКредит БанкаСпецијална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица
0% учество
– 5% фиксна каматна стапка за цел период, со возилото под залог
– 5,5% фиксна каматна стапка за цел период, со солемнизација на договор
– Максимум рок од 5 години
– 1% провизија за исплата
– 100% контролирани средства

Citroën C3 е дел од Citroën Advanced Comfort® програмата за сеопфатен пристап кон комфорот.

2 ГОДИНИ CITROËN ASSISTANCE
Помош на пат 24 часа на ден, седум дена во неделата низ цела Европа.

CITROËN ADVISOR
Оценете, објавете и споделете го вашето мислење за вашето Citroën возило или оставете коментар за вашето искуство при посета на Citroën центар при купување на ново возило или сервисирање на вашето возило. Оценките и мислењата се објавуваат на интернет страницата на Citroën.

Прикажаниот изглед на автомобилот е само за илустрација и не се однесува на дадените цени.