COVID-19

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ДОСТАПНОСТА НА НАШИТЕ УСЛУГИ

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ДОСТАПНОСТА НА НАШИТЕ УСЛУГИ

Почитувани клиенти,

Согласно последните одлуки од Владата и Министерство за здравство за намалување на рестрикциите на движењето, се продолжува и работното време во објектите на Citroën Македонија – АВТОНОВА и тоа:
Продажните салони ќе работат од 8:30 до 18:00 часот (понеделник до петок), од 9:00 до 14:00 часот (сабота)
Сервисите ќе работат од 8:30 до 16:30 часот (понеделник до петок), од 9:00 до 14:00 часот (сабота)
Аминистрација ќе работи од 8:30 до 16:30 часот (понеделник до петок), од 9:00 до 14:00 часот (сабота)

Ве информираме дека во објектите на Citroën Македонија – АВТОНОВА и натаму се презмемаат низа превентивни мерки, активности и процедури за заштита на нашите вработени и клиенти од Covid 19.
Со цел обезбедување на целосна поддршка со непречена услуга да им се помогне на сите кои имаат потреба од сервисни и продажни услуги за Citroën возилaта, ве информираме за важечкиот протокол и мерки за поголема заштита на посетителите и вработените во сервисите и продажните салони на Citroën Македонија – АВТОНОВА:

Продажни салони
• За вработениете и клиентите обезбедени се средства за дезинфекција, заштитни маски и ракавици. Ве молиме при влез и излез од салонот дезинфицирајте ги вашите раце.
• Заради почитување на безбедна дистанца, во секој од салоните во делот наменет за прием на клиенти е истакната оддалеченоста, а дополнително се поставени и заштитни паравани.
• Доколку имате дополнителни прашања во врска со продажба на возила, контактирајте нѐ:
На телефон:
02 3093 011, 02 3093 016,02 3093 017(Скопје)
047 208 288 (Битола)
034 323-040 (СТрумица)
Оn-line на:
– https://www.citroen.com.mk/kontaktirajte-ne/
– https://www.citroen.com.mk/dogovorete-termin/

Сервиси
• Заради почитување на безбедна дистанца, во секој од сервисите во делот за прием е истакнат бројот на клиенти кои може да присуствува во просторијата. Доколку некој веќе се наоѓа во приемниот дел, почекајте надвор пред објектот да ве повикаат.
• За вработените и клиентите обезбедени се средства за дезинфекција, заштитни маски и ракавици. Ве молиме при влез и излез од приемниот дел дезинфицирајте ги вашите раце.
• Информирајте се детално за работата при после-продажни услуги.
• За сите дополнителни прашања врзани за сервис, контактирајте нѐ:
На телефон:
Скопје механичарски сервис 02 3093 012, 071 235 585 (достапни и на Viber и WhatsApp)
лимаро-фарбарски сервис 02 3093 018 , 075 278 439 (достапни и на Viber)
резервни делови: 02 3093 014
Битола механичарски и лимаро-фарбарски сервис: 047 208 284
резервни делови: 047 208 286
Оn-line на:
https://www.citroen.com.mk/kontaktirajte-ne/
https://www.citroen.com.mk/dogovorete-termin/

Следете ги мерките за претпазливост од Владата и Министерството за здравство и грижете се за колективното здравје.

Ви благодариме на разбирањето.