June 22, 2016

ПРИДРУЖЕТЕ НЍ СЕ НА 29 ЈУНИ ЗА ОТКРИВАЊЕТО

ПРИДРУЖЕТЕ НЍ СЕ НА 29 ЈУНИ ЗА ОТКРИВАЊЕТО

Новиот Citroën C3 наскоро ќе биде откриен

Следете ја неговата Facebook фан страница Нов Citroën C3 (со кликнување овде ) за да учествувате во неговите авантури.

За да дознаете први, придружете нѝ се на официјалната страница на Citroën во 12:15 ч. И следете го настанот во живо овде !