МИСЛЕЊА НА КЛИЕНТИТЕ CITROËN C3

ОТКРИЈТЕ ГИ КОМЕНТАРИТЕ И МИСЛЕЊАТА НА КЛИЕНТИТЕ ЗА НОВИОТ CITROËN C3

ОТКРИЈТЕ ГИ КОМЕНТАРИТЕ И МИСЛЕЊАТА НА КЛИЕНТИТЕ ЗА НОВИОТ CITROËN C3

Доделени оценки :

5/5

5 ѕвезди

1 мислење

4 ѕвезди

0 мислење

3 ѕвезди

0 мислење

2 ѕвезди

0 мислење

1 ѕвезда

0 мислење

 • 1CB6A5

  1569283200

  5

  test

  Ewa J.

  24/09/2019Date d'expérience
  03/09/2019

  Great car!

  23 Лице(а) кое(и) смета(ат) дека ова мислење ќе му (им) биде од корист
  Дали ви е од корист ова мислење?ДаВи благодариме што гласавте
  Сигнализирајте злоупотреба
  Ви благодариме за сигнализирањето за злоупотреба