МИСЛЕЊА НА КЛИЕНТИТЕ CITROËN C1

ОТКРИЈТЕ ГИ КОМЕНТАРИТЕ И МИСЛЕЊАТА НА КЛИЕНТИТЕ ЗА НОВИОТ CITROËN C1

ОТКРИЈТЕ ГИ КОМЕНТАРИТЕ И МИСЛЕЊАТА НА КЛИЕНТИТЕ ЗА НОВИОТ CITROËN C1

Доделени оценки :

5/5

5 ѕвезди

1 мислење

4 ѕвезди

0 мислење

3 ѕвезди

0 мислење

2 ѕвезди

0 мислење

1 ѕвезда

0 мислење

 • 1CB1A5

  1569196800

  5

  Test

  Ewa J.

  23/09/2019Date d'expérience
  09/09/2019

  Great car!

  1 Лице(а) кое(и) смета(ат) дека ова мислење ќе му (им) биде од корист
  Дали ви е од корист ова мислење?ДаВи благодариме што гласавте
  Сигнализирајте злоупотреба
  Ви благодариме за сигнализирањето за злоупотреба