ОПРЕМА

Attraction

Веќе од 19.990 €
Мотори: VTI 120 BVM5, HDi 90 BVM5, e-HDi 115 BVM6
– ABS + REF + AFU системи за безбедно сопирање,
‐ Hill Start Assist помош за тргнување на нагорнини,
‐ Воздушни перничиња за возач и совозач,
‐ Странични воздушни перничиња,
‐ Воздушни завеси напред/назад,
‐ Клима уред со мануелна регулација,
‐ Connecting box (USB + AUX медија приклучок +

BlueTooth® безжична конекција),
‐ Интелигентен систем против пролизгување,
‐ Стартување на возилото без клуч,
‐ Електрично “”серво”” управување,
‐ ESP систем за безбедно управување,
‐ LED технологија на дневни светла,
‐ Автоматска електрична паркирна сопирачка,

‐ Индикатор за оптимална промена на степени на брзина,
‐ Предни и задни електрични регулатори на стакла со

секвенцијално подигање и спуштање и заштита од приклештување,
‐ Регулатор/Лимитатор на брзина со програмирање,
‐ Електрично прилагодување и греење на надворешните
ретровизори,
‐ Украсни капаци за тркала 16’’ LOO
– Радио CD MP3 со 6 звучника и екран чувствителен на допир 7″

(со спацијализација на звук) Monotuner,
– Управувач обложен со еко кожа и команди

ПЕРФОРМАНСИ

Држење на патот

Новата платформа модуларна “EMP2” нуди две предности на новиот Citroën C4 Picasso во смисла на однесување на патот : намалување на тежината на возилото и спуштање на центарот на гравитација. Овие две позитивни страни нудат нов баланс меѓу неспоредливиот комфор и држењето на патот кои истовремено го прават ова возило поагилно и пореактивно својствено за Citroën.

13026028

ДЕТАЛИ