Нов SUV Compact Citroën C3 Aircross SUV ОД НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА

ПРЕДНОСТИ

Citroën C3 AIRCROSS во светот на SUV, се истакнува со својата енергичност, оригиналност и свежина.

Неговиот стил е спој на издржливост и заштитнички однос, благодарение на високата поставеност на капакот на моторот, акцентиран со хромираните шеврони каде е втиснат и светлосниот потпис во LED.

Испирирано од Concept C-Aircross, фиксното стакло назад е изработено од поликарбонат со фолија во боја, со што се создава графички контраст .

Зад управувачот на овој SUV од новата генерација, ќе уживате во високата поставеност на возачкото седиште.

Citroën C3 AIRCROSS во светот на SUV, се истакнува со својата енергичност, оригиналност и свежина.

Неговиот стил е спој на издржливост и заштитнички однос, благодарение на високата поставеност на капакот на моторот, акцентиран со хромираните шеврони каде е втиснат и светлосниот потпис во LED.

Испирирано од Concept C-Aircross, фиксното стакло назад е изработено од поликарбонат со фолија во боја, со што се создава графички контраст .

Зад управувачот на овој SUV од новата генерација, ќе уживате во високата поставеност на возачкото седиште.

ДЕТАЛИ

ПЕРФОРМАНСИ

Комплетна гама на мотори кои ветуваат технологија и авантура со прецизни и ефикасни мотори од најнова генерација. Овој SUV ги има на располагање : бензинскиот PureTech (од 82КС, 110КС и 130КС) и дизел моторот BlueHDi (од 100КС и 120КС).

Автоматскиот менувач EAT6 заедно со системот Stop & Start е на располагање кај бензискиот мотор PureTech 110КС, додека механичкиот шестостепен менувач е понуден кај бензинскиот мотор PureTech 130 и кај дизел моторот BlueHDi 120.

920x520_C3_Aircross_Performances