ПРЕДНОСТИ

Квалитет

Квалитет која заслужува доверба на сите професионалци: над 4 милиони км изминати за тестирање на неговите технички капацитети. Редизајнирање на формата на ветробранското стакло и шарките на вратите.

qualite

ПЕРФОРМАНСИ

Перформанси

Специјални тестови се реализирани :
– 30 000 km на деградирана подлога, на празно и натоварен, за структура на каросерија, поголем комфор и издржливост;
– 1 000 поминувања преку водена површина од 10 cm за проверка на непропустливоста, и тест на помала длабочина на солена вода во тунел за тестирање на отпорност на корозија ;
– повеќе од 500 тест циклуси на подлога со низок коефициент на прилепување, за проверка на држење на патот ;
– 500 000 тест циклуси за отворање/насилно затворање на вратите што одговара на период од 10 години.

Combi_performances_920x520

ДЕТАЛИ