ОПРЕМА

Attraction

Веќе од 10.690 €
Мотори: 1.4i BVM5, HDi70 BVM5
– ABS систем за безбедно сопирање,
– Воздушно перниче за возач,
– Аналоген брзиномер,
– Аналоген бројачна вртежи,
– Мануелно отворање на стаклата,
– Мануелно отклучување на возилото,

– Масивни браници со високо поставени предни светла,
– Преклоплива задна клупа со 3 потпирачи за глава
– Украсни капаци на тркалата 15″”,
– Прогресивен серво управувач,
– Повеќефункциски патен компјутер,
– Странична лизгачка врата десно назад,
– Двокрилна врата од багажник асиметрична

ПРЕДНОСТИ

Оптимизирана архитектура

Оптимизирана архитектура: 5 вистински седишта и багажен простор од 360 литри во помалку од 4 метри (3,96m)

1.architecture-citroen-nemo-multispace

ПЕРФОРМАНСИ

Мотори

Модерни и ефикасни мотори

Бензински мотор 1.4i и Diesel мотор HDi 70  : моторите на Nemo Combi се истакнуваат по својата економичност и ниско ниво на емисија на C02. Со моторот HDi 70, Nemo Combi е вистински заштитник на животната средина.

performance-citroen-nemo-multispace

ДЕТАЛИ

Надворешност

Nemo Combi, компактен и снаодлив

Со модерен и динамичен стил, Nemo Combi се истакнува со својата компактна надворешност и пространа внатрешност но и со својата практичност и економичност.

Избалансирани димензии, зафатнина и дизајн на Nemo Combi се иноватори на пазарот на повеќенаменски возила. Компактен и силен, мускулест но не агресивен го истакнува својот нов и привлечен дизајн.