ОПРЕМА

ПРЕДНОСТИ

Лизгачки врати

Широки странични лизгачки врати кои може да достигнат до 1,25m ширина

portes-laterales-citroen-jumper-VU

ПЕРФОРМАНСИ

Мотори

Прилагодени мотори

Мотори кои се на располагање се концепирани да пркосат на секаков вид на употреба и да ја понудат потребната моќност во сите услови на натовареност.
Citroën Jumper нуди четири дизел мотори : HDi 110, HDi 130, HDi 150. Овие мотори се поврзани со мануелни шестостепени менувачи.

performance-citroen-jumper-VU

ДЕТАЛИ

Надворешност

Citroën Јumper, сигурен бизнис партнер

Партнер во работата, слика за компанијата за која работи, Citroën Jumper поседува сè да ве воодушеви: технолошки перформанси испецијални уредувања но истовремено и елегантен дизајн и квалитетна опрема.

Citroën Jumper се истакнува со затегнатии динамични линии.Неговата главна примена е комерцијлно возило, практично и издржливо.За таа цел носи со себе заштитнички браник, широки странични лајсни, големи ретровизори и светла назад кои се високо поставени.