ОПРЕМА

Combi

ABS+BAS системи за безбедно сопирање

Возачко воздушно перниче

Потпомогнато управување (серво)

Управувач со висинско и длабинско прилагодување

Возачко седиште со висинско прилагодување

Централно далечинско заклучување со засебна контрола

Предни електрични стакла

Седишта 8+1

Прв ред : возачко седиште + клупа за 2 патника

Втор ред: клупа за 3 патника

Трет ред: клупа за 3 патника

Странична лизгачка врата во 2-от ред на седишта

ПРЕДНОСТИ

Лизгачки врати

Странични лизгачки врати за најдобра пристапност

03_Jumper Combi_Portes-coulissantes

ПЕРФОРМАНСИ

Мотори

Мотори со високи перформанси

Понудата на мотори се заокружува околу три мотори Diesel : HDI 110, HDI 130. Секој од нив располага со авангардна технологија за оптимално возење, во смисла на перформанси, економична потрошувачка и одржување во сите услови на натовареност.

Jumper Combi_Perf

ДЕТАЛИ

Citroën Jumper Combi : доверлив сојузник

Естетска привлечност, покана за патување во најдбри услови и сигурност благодарение на опрема и ентериерот кои не можат да и позавидат на една лимузина … ви го претставувам Citroën Jumper Combi.
Стилот на Citroën Jumper Combi е истовремено динамичен и издржлив, со висока поставеност на фаровите и одлично димензионирани.