Citroën C5 Германски карактер, француски стил

ОПРЕМА

Seduction

Од 27490€
Достапни мотори: HDi140 BVM6, HDi160 BVM6,
– Акустично ветробранско стакло,
– Аудио систем CD MP3 BiTuner со 6 звучника со команди на управувач,
– ESP + ASR системи за зголемена стабилност при упраувањето,
– ABS + REF + AFU системи за безбедно сопирање,
– Наплатки од лесна легура 17″” Baltique,
– SNOWMOTION интелигентен систем за стабилност при возење на снег,
– Автоматски дигитален двозонски клима уред со можност за прилагодба лево/десно и со контрола на протокот на воздух на задната клупа,
– Класична суспензија,
– LED технологија на дневни светла,
– Средишен потпирач за раце напред,
– Преклоплива задна клупа и потпирач за грб деллива на 2/3 со 1/3 со 3 потпирачи за глава,
– Заден потпирач за раце со отвор за долги предмети,
– Патен компјутер,
– Регулатор/ ограничувач на брзина,
– Челично резервно тркало во полна димензија 17″” ,
– Предни и задни електрични регулатори за стакла со секвенцијално подигање и спуштање и заштита од приклештување,

– Возачко и совозачко седиште и со висинско прилагодување
– Волан со прилагодување по висина и длабочина,
– Волан обложен со кожа,
– Електрично прилагодување и греење на надворешните ретровизори,
– Воздушни перничиња за возач и совозач,
– Странични воздушни перничиња,
– Воздушни завеси напред/назад,
– Воздушно перниче за колена кај возачот,
– Далечинско централно заклучување,
– Дигитален и аналоген брзиномер,
– Точки за фиксирање на детско Isofix седиште,
– Браници и рачки во боја на каросерија,
– Електрично преклопливи надворешни ретровизори,
– Сензор за дожд и светло,
– Лумбарно прилагодување на возачкото седиште,
– Хромирани странични заштитни лајсни и на предниот и заден браник,
– Поставување на длабоко профилирани комфорни седишта Brise Mistral,
– Светла за магла, предните со странично осветлување,
– USB Box + BlueTooth® бежична конекција,

ПРЕДНОСТИ

ПЕРФОРМАНСИ

Однесување на патот

Синтеза на динамичност и комфорт, однесување на патот на C5 дефинитивно карактеристично за возило од високата гама :
– софистицирано подвозје (наследно од C6) ефикасно ги филтрират нерамнините на патот;
– две понуди во потпирањето Hydractive III+ или метално за задоволување на различните начини на возење ;
-систем ESP во сериска опрема (Electronic Stability System) и Интелигентна контрола на пролизгување за оптимално држење на патот.

comportement_routier-citroen-C5-berline

ДЕТАЛИ