ОПРЕМА

Attraction

Цена од 14790€
Мотори: VTi95 BVM5, VTi120 BVM5, HDi90 BVM5,
-ABS + REF + AFU системи за сопирање
– Акустично ветробранско стакло (кај HDi),
– Воздушни перничиња за возач и совозач,
– Странични воздушни перничиња,
– Воздушни завеси напред/назад,
– Далечинско централно заклучување,
– Дигитален брзиномер,
– Електрично прилагодување и греење на

надворешните ретровизори,
– Имплусни трепкачи,
– Точки за фиксирање на детско Isofix седиште,
– Клима уред,
– Пепелник и запалка за цигари,

– Индикатор за оптимална промена на брзина

кај мануелен менувач,
– Предни електрични регулатори за стакла со секвенцијално

подигање и спуштање и заштита од приклештување,

 

 

– Браници во боја на каросерија,
– Преклоплива заден потпирач за грб деллив на

2/3 со1/3 со 3 потпирачи за глава
– Радио CD MP3 со 6 звучници со команди на управувач

и аудио приклучок,
– Регулатор/Лимитатор  на брзина,
– Резервно тркало во полна димензија (кај

15″ и 16″ сериско тркало),
– Возачко седиште  со висинско прилагодување
– Украсни капаци на тркалата 15″” Tampa,
– Поставување на седиштата PONTY Mistral,
– Управувач прилагодлив по висина и длабочина,
– Светла за магла со странично осветлување,
– Повеќефункциски патен компјутер

ПРЕДНОСТИ

ПЕРФОРМАНСИ

Држење на патот

Зад управувачот на Новиот Citroën C4, ќе бидете изненадени од чувството на удобност кое ќе ве обземе. Ги поседува најновите иновации во смисла на сигурност и одличен систем за сопирање. Во сите ситуации, држењето на патот е беспрекорно.
За да ви гарантира опуштеност при возењето, Новиот Citroën C4 располага со три дополнителени технологии: сензор за издишани пневматици, Интелигентна контрола на пренос и ESP за стабилизрање на возилото на свиок.

tenue_route-citroen-C4

ДЕТАЛИ