ОПРЕМА

Attraction

Цена од 10890 € со ДДВ

Мотори: VTi68, VTi82
– ABS + REF + AFU системи за сопирање,
– Воздушни перничиња за возач и совозач,
-Странични воздушни перничиња,
– Далечинско централно заклучување,
-Аналоген брзиномер со бројач на вртежи,
– Електрично прилагодување на надворешните

ретровизори,
– Имплусни трепкачи,
-Точки за фиксирање на детско Isofix седиште,
-Предни стакла со електрично подигање и спуштање,
– Браници во боја на каросерија,
– Преклоплив заден потпирач за грб деллив на

2/3 со1/3 со 3 потпирачи за глава,

-Резервно тркало во полна димензија 15″” (кај 17″” мало резервно тркало),
-Возачко седиште и со висинско прилагодување,
– Украсни капаци на тркалата 15″” Asterodea,
– Облога на седиштата Omni Crêpe Mistral
-Управувач прилагодлив по висина и длабочина
– Задно светло за магла,
– Повеќефункциски патен компјутер,
– Предупредување за непоставен сигурносен

возачки ремен,
-Механичка блокада на задни врати ‐ заштита за деца

ПРЕДНОСТИ

Ветробранско стакло Zénith

Ветробранското стакло Zénith, светлосна топка која овозможува пејсажот да навлезе во возилото, вистински концентрат на технологија за интензивни сензации

parebrise-zenith-citroen-C3

ПЕРФОРМАНСИ

Оптимални мотори

Новите мотори PureTech (VTi 68 и VTi 82) и верзиите со технологија micro-hybride e-HDi ( e-HDi 90 Airdream e), му гарантираат на Новиот Citroën C3 реактивност и контролирана потрошувачка со емисија на CO2 од само 92g/km.

На располагање ги имате и дизел моторoт HDi75

motorisations-citroen-C3

ДЕТАЛИ