ОПРЕМА

Attraction

Веќе од 13.990 €
Мотори: VTi95 BVM5, HDi75 BVM5
ATTRACTION
– ABS + REF + AFU системи за безбедно сопирање
– Индикатор за непоставување на сигурносен ремен,
– Воздушни перничиња за возач и совозач,
– Аналоген брзиномер,
– Електрично прилагодување и греење на

надворешните ретровизори,
– Имплусни трепкачи,
– Точки за фиксирање на детско Isofix седиште на

совозачкото и на надворешните задни седишта,

– Странична лизгачка врата од десната страна,
– Предни електрични регулатори за стакла, 

возачкото со секвенцијално подигање и спуштање и 

заштита од приклештување,

– Деллива преклоплива клупа назад 2/3‐1/3,
– Еднокрилна задна врата (багажник) со бришач и греjач,
– Предупредување за незатворени врати,
– Звучно предупредување за заборавен клуч во брава,
– Бочно отворање на стаклото на лизгачка врата,
– Припрема за радио,
– Тонирани стакла,
– Трето стоп светло,
– Две прегради во подот назад,
– Деактивирање на совозачкото воздушно перниче,
– Управувач прилагодлив по висина и длабочина,
– Централно далечинско заклучување
– Кодиран клуч
– Предни сигурносни ремени со прилагодување по висина

ПРЕДНОСТИ

Архитектура

Оптимизирана архитектура

Оптимизирана архитектура за најдобро искористување на просторот,  наследник на корените на комерцијално возило

1.architecture-optimisee-citroen-Berlingo-Multispace

ПЕРФОРМАНСИ

Држење на патот

На сите видови на подлога, во град и на автопат, ефикасното поврзување со подлогата на Citroën BERLINGO MULTISPACE гарантира најдобар компромис меѓу комфорот и однесувањето на патот.
Располага со беспрекорна стабилност во сегментот благодарение на големото меѓуоскино растојание, тркалата 15’’ (16’’ во опционал) и широки траги на тркалата.

tenue-de-route-citroen-Berlingo-Multispace

ДЕТАЛИ

Стил

Citroën BERLINGO MULTISPACE пред сè е нов изглед. Несомнено издржлив и крајно модерен, со изразени линии! Со неговите нови шеврони кои се протегаат под фаровите, хромираните украсни лајсни под магленките или пак светлата со LED кои му даваат оригинална дневна светлина, го акцентираат неговиот силен карактер.

Ако се одлучите за нивото на опременост ‘Black Pack’, анимација во Црна Onyx боја за персонализација на вашето возило во горниот дел од браникот како и на надворешните ретровизори, страничните лајсни и на регистарската табличка назад.