Citroën Berlingo Голема товарна зафатнина

ОПРЕМА

ПРЕДНОСТИ

3 места напред

3 места напред, уникатна понуда во категорија

places-avant-citroen-berlingo

ПЕРФОРМАНСИ

Мотори

Динамика, економичност и почитување на околината со емисија на C02 од 123g/km.

Моторите и менувачите на Citroën BERLINGO гарантираат високи перформански и динамични карактеристики со целосно политување на животната средина и на вашиот буџет, со Diesel мотори:

• HDi 75 (Мануелен менувач) – 133g CO2/km
• HDi 90 (Мануелен менувач) – 138g de CO2/km

motorisations-citroen-berlingo

ДЕТАЛИ

Надворешност

Динамичен и сигурен 

Citroën BERLINGO се истакнува и издвојува со својот афирмиран карактер, оформенс со модернизам и издржливост. Динамични линии, обвиткувачки браници, и заоблени страници, простран товарен простор и голема внатрешност, ќе ве привлечат со својата модуларност и дизајн.