Практични информации

Légende ci-dessous
Практични информации

Практични информации

Citroën ги соедини сите практични информации за да може да ја организирате вашата посета на C_42.
Адреса
C_42
Авенија Елисејски полиња бр. 42
75 008 Paris

Контакт
Accueil : 0 810 42 42 00
www.facebook.com/CitroenC42

Работно време
Од недела до среда : 10:00 до 20:00Ч
Од четврток до сабота : 10:00 до 22:00Ч

Метро : линии 1 и 9 (станица Franklin D. Roosevelt)
Bus : линии 32 и 73 (arrêt La Boétie-Champs-Élysées) / линии 42 и 80( Rond-point des Champs-Élysées)
Паркинг : Rond Point des Champs Elysées – спроти 3 авенијата Matignon – 75008 PARIS