Оригинален сет ребрест ремен со затегачи со 15% попуст

Оригинален сет ребрест ремен со затегачи со 15% попуст

Искористете ги попустите на оригиналните резервни делови во овластената сервисна мрежа на Citroën и осигурајте ја безбедноста и комфорот на вашиот Citroën автомобил на највисоко ниво по атрактивни цени. Акцијата трае до 31.07.2017