НАЈПОВОЛНО ФИНАНСИРАЊЕ ЗА CITROËN BUSINESS ВОЗИЛАТА

НАЈПОВОЛНО ФИНАНСИРАЊЕ ЗА CITROËN BUSINESS ВОЗИЛАТА

Дали вашата компанија има потреба од патнички возила, комфорни и економични?
Citroën ви нуди нова гама BUSINESS возила “скроени по мерка” да одговараат на вашите професионални потреби.

CITROËN C4 BUSINESS ви нуди превоз на 5 патници, носивост до 666 кг товар и богата сериска опрема: 6 воздушни перничиња; Клима-уред; Радио Cd MP3 со команди на управувачот; ABS+ESP+Hill Holder; Cruise control / Speed Limiter; Потпирач за раце напред Електрични стакла на сите прозорци; Магленки со функција cornering

CITROËN C4 BUSINESS BLUE HDI 100
ЦЕНА НА ВОЗИЛОТО СО ДДВ 14.990 €
Учество 4.052,21 € (1.270,34 € + ДДВ),
Износ на лизингот 11.433,05 €,
Период на финансирање 60 месеци,
Последна рата(остаточна вредност) 2.540,68 €,
Трошоци за обработка 187,38 €,
Износ на месечната рата 194,06 €

CITROËN BERLINGO BUSINESS ви нуди превоз на 5 патници, носивост до 666 кг товар и богата сериска опрема: 2 воздушни перничиња; ABS+ESP; Електричен пакет; Клима-уред; Странична лизгачка врата; Деллива задна клупа.

CITROËN BERLINGO BUSINESS HDI 75
ЦЕНА НА ВОЗИЛОТО СО ДДВ 14.490 €
Учество 3.917,05 € (1.227,97 € + ДДВ),
Износ на лизингот 11.051,69 €,
Период на финансирање 60 месеци,
Последна рата(остаточна вредност) 2.455,93 €,
Трошоци за обработка 181,13 €,
Износ на месечната рата 187,59 €

CITROËN C4 BUSINESS и BERLINGO BUSINESS се хомологирани во категоријата N1 што овозможува право на поврат на ДДВ за сите правни лица.