ЛИЗИНГ СО НАЈПОВОЛНИ УСЛОВИ ЗА КОМЕРЦИЈАЛНИТЕ ВОЗИЛА НА CITROËN

ЛИЗИНГ СО НАЈПОВОЛНИ УСЛОВИ ЗА КОМЕРЦИЈАЛНИТЕ ВОЗИЛА НА CITROËN

Citroën ви нуди финансиски решенија прилагодени за вашиот бизнис кои гарантираат оптимална понуда за сите компании.

Олеснете го вашето работење и набавете комерцијално возило на лизинг со најповолни услови:

CITROËN BERLINGO FOURGON
L1N1 HDI 75
ЦЕНА НА ВОЗИЛОТО СО ДДВ 12.990 €

 Учество 3.511,56 € (1.100,85 € + ДДВ)
Износ на лизингот 9.907,63 €,
Период на финансирање 60 месеци,
Последна рата(остаточна вредност)  2.201,69 €,
Трошоци за обработка 162,38 €
Износ на месечната рата 168,17 €

CITROËN NEW JUMPY FOURGON
M BLUE HDI 95
ЦЕНА НА ВОЗИЛОТО СО ДДВ 17.990  €

 Учество 4.863,20 € (1.524,58 € + ДДВ)
Износ на лизингот 13.721,19 €,
Период на финансирање 60 месеци,
Последна рата(остаточна вредност)  3.049,15 €,
Трошоци за обработка 224,88 €,
Износ на месечната рата 232,90 €

 CITROËN JUMPER FOURGON
30L1H1 HDI 130
ЦЕНА НА ВОЗИЛОТО СО ДДВ 18.990  €

 Учество 5.133,55 € (1.609,32 € + ДДВ)
Износ на лизингот 14.483,90 €,
Период на финансирање 60 месеци,
Последна рата(остаточна вредност) 3.218,64 €,
Трошоци за обработка 237,38 €,
Износ на месечната рата 245,85 €

 Сите правни лица имаат право на поврат на ДДВ за комерцијалните возила на CITROËN.