Citroën C4 Cactus понуда

Citroën C4 Cactus понуда

.

CITROËN C4 CACTUS – свеж, иновативен и различен во секој детаљ.
Искористете ја понудата за овој впечатлив автомобил кој нуди повеќе дизајн, комфор и корисна технологија:

CITROËN C4 CACTUS
Feel PureTech 82 Euro 6

–          AIRBUMP© СТРАНИЧНА ЗАШТИТА
–          КЛИМА-УРЕД
–          ABS+AFU+REF+ESP+ASR
–          7” ЕКРАН ЧУВСТВИТЕЛЕН НА ДОПИР
–          CRUISE CONTROL СО ПРОГРАМИРАЊЕ

и сето тоа со разумен буџет од 12.990!

Изберете ја Вашата омилена комбинација за Вашиот CITROËN C4 CACTUS и внесете живот во вашиот живот.