CITROËN C4 CACTUS АКЦИЈА

CITROËN C4 CACTUS АКЦИЈА

Сакате авангарден изглед и богата опрема?
За 12990 Евра изберете Citroën C4 Cactus Shine PureTech 82 Euro 6 со сериска опрема

АВТОМАТСКИ КЛИМА-УРЕД
НАВИГАЦИСКИ СИСТЕМ
7″ TOUCH SCREEN
АУДИО УРЕД MP3 СО 4 ЗВУЧНИЦИ КОНТРОЛИРАН ПРЕКУ 7″ ЕКРАН И КОМАНДИ НА ВОЛАН
BLUETOOTH® БЕЗЖИЧНА КОНЕКЦИЈА ЗА МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН
AIRBUMP® СТРАНИЧНА ЗАШТИТА
СВЕТЛА ЗА МАГЛА СО СТРАНИЧНО ОСВЕТЛУВАЊЕ
НАДОЛЖНИ КРОВНИ НОСАЧИ
ABS/REF/AFU/ESP/ASR СИСТЕМИ ЗА АКТИВНА БЕЗБЕДНОСТ
6 ВОЗДУШНИ ПЕРНИЦИ
LED ТЕХНОЛОГИЈА НА ДНЕВНИ СВЕТЛА И ТРЕТО СТОП СВЕТЛО
РЕГУЛАТОР/ЛИМИТАТОР НА БРЗИНА СО ПРОГРАМИРАЊЕ
ДВОБОЕН ВОЛАН ОБЛОЖЕН ВО КОЖА И ХРОМ ДЕКОР
ПОТПИРАЧ ЗА РАЦЕ НАПРЕД
AВТОМАТСКИ БРИШАЧИ И СВЕТЛА И МНОГУ ПОВЕЌЕ

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА И ДОЗНАЈТЕ ГИ НАШИТЕ НАЈДОБРИ УСЛОВИ.